מתחילים ללכת - עלון פרשת לך לך

דף הבית >  מתחילים ללכת - עלון פרשת לך לך



יש רגעים שבהם אנחנו כבר שבעים:

שבעים מהידע והעצות,

שבעים מלשמוע שיעורים,

שבעים מכל התאוריות.

שמענו הכול, אנחנו יודעים הכול מצוין,

אבל מתוסכלים, כי במציאות לא חל שינוי.

וזה הרגע ל"לך-לך", להתחיל ללכת.

ממש, להרים רגל אחת, ואחריה רגל שניה,

ושוב ושוב, להתחיל לצעוד,

להתחיל לעשות פעולות קטנות במציאות,

ליישם את הידע.

ושיהיה ברור: כשלומדים ללכת – לפעמים נופלים,

לפעמים נתקלים, לפעמים נגמר הכוח,

אבל זה עדיין טוב יותר מלעמוד במקום,

ולהרגיש שהידע שצברנו לא מועיל בשום צורה.

אנחנו לומדים – בשביל ליישם!

ומזל שתמיד יהיה מי שיתן לנו יד,

ויעזור לנו ללכת גם בשבילים התלולים...

אנחנו מזמינים אתכם להירשם לקורסי החורף שלנו,

לקבל את כל הידע הנחוץ לכם ולמשפחתכם,

ולעשות צעדים שיחוללו שינוי במציאות.

לפרטים על הקורסים ולהרשמה – לחצו כאן

שבת שלום ומבורך,

וברכה מיוחדת למשתתפי השבת של בנין שלם בחיספין,

שתהיה לכם שבת מבורכת וטובה!

מכון בנין שלם



לומדים יחד

 

מדי חודש נשלח אליכם שיעור מתנה, ממיטב מרצי המכון והשיעורים שהתקיימו בכנס הקיץ שלנו.

צפו בשיעורו של הרב שמחה כהן, "איך להעניק ביקורת בונה".

 

לצפיה בשיעור – לחצו כאן

ספרו לנו – אהבתם? צפיתם? אילו שיעורים הייתם שמחים לראות? נשמח לתגובתכם במייל חוזר.




מתכון השבוע

מרק גזר ואגוזים

המרכיבים:

2 בצלים גדולים

שליש חבילת חמאה, או שמן בכמות מספקת לטיגון

5 גזרים גדולים, פרוסים לטבעות דקות

חופן אגוזי מלך

רבע כוס שמנת מתוקה (ריץ' או קרם קוקוס למעדיפים פרווה)

מלח, פלפל

אופן ההכנה:

מחממים את החמאה (או השמן) ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הגזר ומטגנים עוד כמה דקות, ולאחר מכן מוסיפים את האגוזים וממלאים את הסיר במים. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים עד שהגזר מתרכך. מורידים את הסיר מהאש, ובעזרת בלנדר מוט טוחנים את המרק. מוסיפים מעט שמנת או קרם קוקוס לפני ההגשה, מומלץ לטעום ולתקן את התיבול לפי הצורך.

בתאבון!